Hestevognsferie nær Limfjorden

Tag på en uforglemmelig ferie med os, hvor alle kan være med – uanset om du er en erfaren rytter eller aldrig har siddet i en hestevogn før. Med mere end 20 års erfaring sørger vores kyndige vejledning og introduktion til både vogn, heste og livet på landevejen for, at du kan føle dig tryg og nyde eventyret med hele familien.

Slap af og nyd naturen på vores hestevognsture tæt på Limfjorden, hvor du kan tage tøjlerne i hænderne og lade dig forføre af fuglesang og komme helt ned i gear. Vi skræddersyer en rute til dig, der tager dig forbi en række smukke lejrpladser, herunder det maleriske Hjerl Hede, den idylliske Flynder Sø og charmerende Aalbæk.

På vores ture kan du opleve den fantastiske natur og få en rolig og afslappende ferie, mens vi sørger for, at din oplevelse er tryg og sikker. Hos os er du garanteret en hestevognstur fyldt med eventyr og skønhed. Tag med os på en tur og oplev Danmark på en helt unik måde!

Ruteeksempel for én uge

(Følgende er et eksempel på en rute. Vi planlægger i fælleskab den rute der som passer til jeres ferieønsker).

Dag 1-2
Vi starter ud på Råstvej 3, hvor du vil lære hestene og vognen at kende på en mindre lokal tur. Derefter er det tid til den rigtige tur, hvor vi vil tage dig med til nogle af de fedeste steder i Danmark!

Dag 3
På tredjedagen tager vi til Hjerl Hede, hvor du vil overnatte på en idyllisk mark, der er reserveret til formålet. (Billetter til Hjerl Hede er ikke inkluderet i prisen)

Dag 4
Den fjerde dag går turen til Flynder Sø, hvor vi slår lejr i en smuk natur omgivet af skov og sø.

Dag 5
På femtedagen ankommer vi til Ålbæk i Spøttrup kommune ud mod Limfjorden. Du vil bo i nærheden af den lokale campingplads, hvor du kan nyde godt af alle campingpladsens faciliteter, f.eks. en fed svømmehal. Men selve overnatningspladsen er uden for campingpladsen, så du kan stadig få en rigtig prærieoplevelse. (Indgang til campingplads er ikke inkluderet i prisen)

Dag 6
Fredagen er reserveret til en køretur, hvor vi besøger Spøttrup Borg, inden vi igen overnatter i Ålbæk.

Dag 7
På den sidste dag kører vi tilbage til Ejsingholm, hvor du kan bo til søndag og nyde godt af de smukke omgivelser og minderne fra turen.

Klar til en fantastisk prærievognstur i Danmark? Vi glæder os til at tage dig med på en uforglemmelig rejse gennem naturen!

Scroll to Top